İçeriğe atla
Bahçe Dekorasyonun Vazgeçilmezi Bahçe Salıncağı

Bahçe Dekorasyonun Vazgeçilmezi: Bahçe Salıncağı

Son zamanların popüler ürünü bahçe salıncağı estetik görünümüm yanı sıra konforu da sunmalıdır. Kullanım alanı tamamen tercihinize bağlı olan bahçe salıncakları tekli veya çiftli olarak mevcuttur. Salıncak kullanımı için mevsim fark etmeksizin hem yaz hem kış dilerseniz balkon, bahçe ya da evin içerisinde kullanabilirsiniz. Portatif salıncak tercih ederseniz kampta ya da piknik yaparken de kullanabilirsiniz. 

Salıncak seçiminde nelere dikkat etmeliyim sorusu ürünü satın alırken en çok soru işaret bırakan kısımdır. Salıncağın öncelikle rahat olması eşsiz anların tadını çıkarmak için en önemlisidir daha sonra dikkat etmemiz gereken salıncağın kötü hava koşullarına uygun rattan gibi maddeden yapılmış olmasıdır. Bu hem yaz hem kış ayları için geçerlidir. Yazın ultraviyole güneş ışınlarına karşı korumalı olması, haşere ve mantar tutmaması kışın ise kullanılan malzemenin zarar görmeyecek hammaddeden yapılmış olması gerekmektedir. Hammaddenin önemi kadar kullanılan minderin kumaşı da göz ardı edilmemeli ve yumuşak ve sırt destekli olmalıdır. Doğa dostu ve geri dönüştürüle bilirlik satın alırken tercihe kalmış bir faktördür. Salıncakların yağmurda zarar görmemesi için salıncak muhafaza örtüleri mevcuttur, açık bir alanda duruyorsa mutlaka almanız önerilir. Taşıma kapasitesi salıncağın yapılan malzeme ve ebadına göre değişiklik göstermektedir. Tek kişilikler genelde 100-150 kg kadar çift kişilikler 150-200 kg kadar taşımaktadır. Tabii ki kaçınılmaz bir nokta olan bahçe salıncak fiyatları modele göre değişiklik göstermekte olup bütçenize göre tercih edebileceğiniz birçok alternatif vardır. 

Hem çocuk hem yetişkinlerin ilgisini çeken balkon salıncağı çeşit ve renkleri ile herkese hitap eder. Gelin hep birlikte anın tadını çıkarmanızı sağlayan salıncak modellerine göz atalım.

Bahçe Salıncak Modelleri 

En popüler olan modellerden Capri Swing Alaçatı Tekli Rattan Bahçe Balkon Salıncağı hem görünümü hem konforu ile ön plana çıkmaktadır. Tutma aparatları sayesinde sallanmanın hakkını sonuna kadar vereceksiniz. U şekline sahip ayakları ile dengeli bir konumlandırma sunan Alaçatı yaşam alanınıza renk katacak.

  • Flexy Ares Bahçe Salıncağı modeli rattan olup 2 ya da 3 kişi olarak kullanım sağlanabilir. Alüminyum iskeleti ile yıllarca kullanılabilecek formdaki bu salıncak keyifli anlar için sizi bekliyor.

 

Çok daha fazla alternatifi bulunan salıncak modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz.  

Düşünceni burada bırak

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Related Posts

Bahçe Salıncağı
April 23, 2024
Bahçe Salıncakları: Rattan'dan İroko'ya Geniş Modeller Yelpazesi

Baharın gelmesiyle birlikte bahçenizde veya balkonunuzda keyifli vakit geçirmenin en keyifli yollarından biri hiç şüphesiz ki bir salıncakta sallanmaktır....

Devamını oku
Capri Swing Rattan Salıncak Kurulumu Nasıl Yapılır?
January 22, 2024
Capri Swing Tekli Salıncak Montajı Nasıl Yapılır?

Son zamanların en trend ürünü olan Capri Swing Salıncakları nasıl montaj edeceğinizin detayları bu blogumuzda..

Devamını oku
Drawer Title
REHOME BÜLTEN

Yenilikleri ve fırsatları kaçırmamak için bültenimize kaydolun! En son ürünler, özel indirimler ve daha fazlasını öğrenmek için e-posta adresinizi bırakın ve avantajlı tekliflerden ilk siz haberdar olun.

Benzer Ürünler